Cazare

Data in folosință la sfârșitul anului 2006, pensiunea Magic va pune la dispoziție 36 de locuri de cazare împărțite in camera double matrimoniale, camere double cu pat twin si camere triple.

Având o structura interioara spațioasă si luminoasa si fiind bine întreținute, camerele beneficiază de mobilier nou, televizor+CATV, telefon si frigider, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu cu dus. Restaurantul, cu o capacitate de 60 de locuri, intim si rafinat este situat la parterul pensiunii.

Toate camerele pensiunii nostre sunt personalizate si decorate diferit. La noi puteți veni împreună cu familia, prietenii apropiați sau pentru o întâlnire de afaceri.

  • Mobilier modern, TV Cablu, Frigider, Telefon
  • Baie proprie cu dus
  • Restaurant

Daca planificați un concediu de câteva zile in pensiunea noastră suntem locul ideal de odihnă si recreere precum si de plecare în drumeții, ture cu bicicleta, excursii în munții sau vizitarea obiectivelor turistice din împrejurimi care sunt extrem de atractive.

Puteti veni in interes de afaceri sau in tranzit si aveți nevoie de cazare pentru una sau mai multe nopti, pensiunea noastră va așteaptă cu o primire călduroasă si cu un program non-stop.

Pensiunea noastră mai dispune de sala de fitness, sauna si jacuzzi.


Pensiunea Magic*** – Str. Trandafirilor 72 – Băile Herculane
Tel: 0723.203.577 – 0736.348.885 – 0255.560.161

info@pensiunea-magic.ro