Locație

Pensiunea Magic poate fi o locație preferata de multi turiști pentru ca este ușor de găsit, fiind situata pe drumul principal al stațiunii.

Cum ne găsiți?

Acces Rutier

Daca sosiți dinspre Timisoara la 4 Km de Mehadia se poate observa Gara Băile-Herculane pe partea dreapta. Putin dupa ce treceți de gara, încadrați-va pe partea stângă pentru a vira spre Băile Herculane. Daca sosiți dinspre Craiova sau București dupa ce treceți de Toplet la aproximativ 6-7 Km înainte de Gara Băile-Herculane, virați la dreapta.

Chiar dupa acest viraj, se afla podul peste Cerna. De la acest pod mai aveți de parcurs aproximativ 1 Km pana ce Pensiunea Magic se va profila pe margina stângă a drumului.

Acces Feroviar

Stațiunea este situata pe calea ferata internaționala București – Timisoara – Budapesta. Gara Băile-Herculane este situata intre Gara Caransebeș si Gara Orșova. La cerere asiguram transportul de la gara pana la pensiune, la cel mai convenabil tarif.

Acces Aerian

Cele mai apropiate aeroporturi:

  • Craiova (160 km)
  • Timisoara (170 km, aeroport international).

Băile Herculane – Poziționare Geografica

Orasul-Stațiune Băile Herculane este situat in sud-vestul României (Judetul Caras-Severin), pe Valea Cernei, intre Muntii Mehedinti in est si Muntii Cernei in vest, altitudine 160 m, 41 km nord-vest de Municipiul Drobeta – Turnu Severin (reședința Judetului Mehedinti); 6.076 locuitori (la 1 iulie 1991).

Pentru a observa împrejurimile stațiunii Băile Herculane din satelit puteți folosi serviciul RoSat.

Zona Baile Herculane vazuta din satelit

Băile Herculane este cea mai veche stațiune din Romania si una dintre cele mai vechi din lume fiind cunoscuta inca de pe vremea romanilor. Prima mențiune datează din anul 153 e.n.

Stațiunea, integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled, este situata in sud-vestul Romaniei (Judetul Caras-Severin), pe Valea Cernei, intre Muntii Mehedinti in est si Muntii Cernei in vest, la 41 km nord-vest de Municipiul Drobeta-Turnu Severin.

Valea Cernei in sine constituie o atracție deosebita pentru vizitatorii orașului stațiune balneara Băile Herculane.

Clima

Clima are influente mediteraneaneene. Temperatura medie anuala de 14°C (in medie 22°C in iulie; in medie 1°C in ianuarie). Precipitații anuale medii: 750 mm. Ierni blânde, veri răcoroase, primăveri sosite timpuriu si de scurta durata, toamne lungi. Aer puternic ionizat (2000 ioni negativi pe cm 3)


Pensiunea Magic*** – Str. Trandafirilor 72 – Băile Herculane
Tel: 0723.203.577 – 0736.348.885 – 0255.560.161

info@pensiunea-magic.ro